Nieuws

Sylvia Siekierska – het nieuwe gezicht van VANORANGE

Met ingang van 2 januari 2013 verwelkomt Van Orange Company Sylvia Siekierska als Sales Manager voor het label VANORANGE.

De afgelopen vijf jaar was Sylvia o.a. sales representative voor diverse Spaanse, Duitse en Poolse exclusieve modestoffenfirma’s. VANORANGE heeft de ambitie verder door te groeien, haar marktpositie verder te verstevigen en met eigentijdse collecties in te springen op de actualiteit en retailontwikkelingen van morgen.

Bij VANORANGE staat de rijke Nederlandse historie centraal. Nederlanders hebben door de eeuwen een wereld zeeën afgevaren op zoek naar het onbekende. Van de vroege ontdekkingsreiziger uit de Zeven Provinciën, de Watergeuzen die zich weerden tegen de Spaanse overheersers, de schippers van de VOC tot degene die ons nu vertegenwoordigen in het buitenland: u ziet het terug in de ontwerpen van VANORANGE.

VANORANGE brengt vier keer per jaar een collectie uit met stoere hoods, polos, shirts en tees die aansluiten bij het seizoen en de actualiteit.

“Om onze doelstellingen te verwezenlijken is Sylvia Siekierska een grote aanwinst voor het team,” aldus het team van VANORANGE. Sylvia is vanaf 2 januari 2013 bereikbaar via sylvia@vanorange.com, 035 737 0155