Nieuws

VANORANGE is voor alle toppers, bekende en minder bekende!

VANORANGE is voor alle toppers, bekende en minder bekende! Van Orange Company is kledingsponsor geworden van Internos 8 uit Etten-Leur. Vanmorgen de VANORANGE hood door Johan Drost mede iniatiefnemer van VANORANGE aangeboden aan Jim van den Broek van Internos 8.

Internos 8 is het oudste en het succesvolste team van de voetbalvereniging Internos Etten-Leur. Meer dan dertig jaar geleden opgericht als familie en vriendenteam door “de jongens” de familie Dekkers uit Etten-Leur. Alle broers van het grote gezin Dekkers en hun best voetballende vrienden vormden zo een uniek team dat sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Binnen de regionaal zeer grote vereniging Internos een begrip, maar ook in Etten-Leur en tot ver daar buiten. Vele successen werden gevierd en na verloop van tijd werden alle zonen en neven ook moeiteloos geïntegreerd in het team. De oudere generatie Dekkers staat elke zondag inmiddels langs de lijn als coach, team manager of supporter, maar de kern van het actieve elftal is nog steeds gelieerd aan de familie Dekkers aangevuld met hun best voetballende vrienden! Zo zal het “Dekkers” altijd blijven bestaan.