Nieuws

Zomer 2013 – 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

DE ZOMERCOLLECTIE 2013 VAN VANORANGE & 200 JAAR KONINKRIJK

In de jaren 1813-1815 is het fundament gelegd voor het land dat in de 200 jaar daarna is opgebouwd: Nederland werd een Koninkrijk, met een Grondwet, een Eerste en een Tweede Kamer en een positie op het internationale toneel. We herdenken de gebeurtenissen uit die jaren, en we vieren de verworvenheden van 200 jaar onafhankelijkheid en democratisch bestel. Want wat we in 200 jaar samen hebben opgebouwd lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet.

VANORANGE, het nieuwe stoere Nederlandse Mannenmodemerk staat hierbij in de zomer- en najaarscollectie stil. Een belangrijk aantal items uit onze zomercollectie in 2013 staat in het teken van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Zo zijn vesten en een aantal polo’s voorzien van mooie batches en borduringen met die refereren aan dit historische feit.

De zomercollectie ligt medio mei 2013 in de betere herenmodezaken in Nederland. Zie voor verkoopadressen de store finder elders op onze website.