Nieuws

Marcel Maijer (RTL) het gezicht van VANORANGE op TV

BREKEND! BN’er Marcel Maijer (presentator bij RTL) wordt dit voorjaar en deze zomer voor zijn TV programma’s gekleed door VANORANGE. Zo krijgt VANORANGE | colours the world orange een nieuw gezicht op de nederlandse TV. (ism linda2dress styling van RTL).

Marcel Maijer (Amsterdam, 22 oktober 1965) is een Nederlands journalist en televisiepresentator. Hij is sinds 1997 sportverslaggever voor RTL Nieuws. Hij presenteert daarnaast veel sportprogramma’s, voornamelijk op RTL 7.

Maijer begon in 1990 als sportjournalist bij AT5. In 1996 was hij werkzaam als eindredacteur bij het programma ‘Tafel van zeven’ bij de sportzender Sport 7. Deze zender werd echter binnen enkele maanden al van de buis gehaald. In 1997 gaat Marcel Maijer aan het werk bij RTL Nieuws als sportverslaggever. In 2001 krijgt hij daarnaast ook een aanstelling als presentator van veelal sportprogramma’s. Hij verzorgt onder andere de uitzendingen rondom de Volvo Ocean Race, Formule 1, MotoGP, A1GP, Wimbledon, Kickboksen, Engels voetbal en Duits voetbal. Naast zijn televisiewerk bij sportuitzendingen presenteerde hij ook enkele niet sport-gerelateerde programma’s. Vanaf februari 2011 neemt hij de presentatie van het darts voor zijn rekening op RTL 7. Tijdens de Tour de France in datzelfde jaar verzorgde hij interviews ter plaatse.

Maijer wordt daarnaast incidenteel ingezet als algemeen verslaggever bij RTL Nieuws.


Zomer 2013 – 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

DE ZOMERCOLLECTIE 2013 VAN VANORANGE & 200 JAAR KONINKRIJK

In de jaren 1813-1815 is het fundament gelegd voor het land dat in de 200 jaar daarna is opgebouwd: Nederland werd een Koninkrijk, met een Grondwet, een Eerste en een Tweede Kamer en een positie op het internationale toneel. We herdenken de gebeurtenissen uit die jaren, en we vieren de verworvenheden van 200 jaar onafhankelijkheid en democratisch bestel. Want wat we in 200 jaar samen hebben opgebouwd lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet.

VANORANGE, het nieuwe stoere Nederlandse Mannenmodemerk staat hierbij in de zomer- en najaarscollectie stil. Een belangrijk aantal items uit onze zomercollectie in 2013 staat in het teken van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Zo zijn vesten en een aantal polo’s voorzien van mooie batches en borduringen met die refereren aan dit historische feit.

De zomercollectie ligt medio mei 2013 in de betere herenmodezaken in Nederland. Zie voor verkoopadressen de store finder elders op onze website.


VANORANGE presenteert nieuwe collectie op Modefabriek 2013

VANORANGE | colours the world orange zal tijdens de Modefabriek op 20 en 21 januari 2013 de nieuwe collectie Hoodies en Cardigans presenteren. Daarnaast komt VANORANGE dit voorjaar met stoere shirts en polo’s in frisse kleuren en stoere applicaties. Op deze site en op de Facebookpagina van Van Orange Company houden we onze fans op de hoogte.


VANORANGE is voor alle toppers, bekende en minder bekende!

VANORANGE is voor alle toppers, bekende en minder bekende! Van Orange Company is kledingsponsor geworden van Internos 8 uit Etten-Leur. Vanmorgen de VANORANGE hood door Johan Drost mede iniatiefnemer van VANORANGE aangeboden aan Jim van den Broek van Internos 8.

Internos 8 is het oudste en het succesvolste team van de voetbalvereniging Internos Etten-Leur. Meer dan dertig jaar geleden opgericht als familie en vriendenteam door “de jongens” de familie Dekkers uit Etten-Leur. Alle broers van het grote gezin Dekkers en hun best voetballende vrienden vormden zo een uniek team dat sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Binnen de regionaal zeer grote vereniging Internos een begrip, maar ook in Etten-Leur en tot ver daar buiten. Vele successen werden gevierd en na verloop van tijd werden alle zonen en neven ook moeiteloos geïntegreerd in het team. De oudere generatie Dekkers staat elke zondag inmiddels langs de lijn als coach, team manager of supporter, maar de kern van het actieve elftal is nog steeds gelieerd aan de familie Dekkers aangevuld met hun best voetballende vrienden! Zo zal het “Dekkers” altijd blijven bestaan.


Sylvia Siekierska – het nieuwe gezicht van VANORANGE

Met ingang van 2 januari 2013 verwelkomt Van Orange Company Sylvia Siekierska als Sales Manager voor het label VANORANGE.

De afgelopen vijf jaar was Sylvia o.a. sales representative voor diverse Spaanse, Duitse en Poolse exclusieve modestoffenfirma’s. VANORANGE heeft de ambitie verder door te groeien, haar marktpositie verder te verstevigen en met eigentijdse collecties in te springen op de actualiteit en retailontwikkelingen van morgen.

Bij VANORANGE staat de rijke Nederlandse historie centraal. Nederlanders hebben door de eeuwen een wereld zeeën afgevaren op zoek naar het onbekende. Van de vroege ontdekkingsreiziger uit de Zeven Provinciën, de Watergeuzen die zich weerden tegen de Spaanse overheersers, de schippers van de VOC tot degene die ons nu vertegenwoordigen in het buitenland: u ziet het terug in de ontwerpen van VANORANGE.

VANORANGE brengt vier keer per jaar een collectie uit met stoere hoods, polos, shirts en tees die aansluiten bij het seizoen en de actualiteit.

“Om onze doelstellingen te verwezenlijken is Sylvia Siekierska een grote aanwinst voor het team,” aldus het team van VANORANGE. Sylvia is vanaf 2 januari 2013 bereikbaar via sylvia@vanorange.com, 035 737 0155


VANORANGE verkrijgbaar in Australië

Vanaf 20 juni 2012 is een deel van de VANORANGE collectie verkrijgbaar op de Nederlandse Missie in Perth West Australië. Australië is met 500.000 inwoners met een Nederlands paspoort het land waar na Nederland de meeste Nederlanders wonen. VANORANGE vult hiermee weer een belangrijk stuk van haar missie: VANORANGE | colours the world orange in. Het team van de VOC gaat door met haar zoektocht naar andere verkooppunten voor VANORANGE in overzeesche gebiedsdelen.


Vianen, Bolsward en Hoogeveen sluiten zich aan

Het nieuwe mannen mode merk VANORANGE is op steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. Vanaf deze week is VANORANGE ook te koop bij Ron Bloks Mode in Vianen, Visser Mode in Bolsward en Dierckxsens Mode in Hoogeveen. Hiermee krijgt VANORANGE meer en meer een landelijke dekking. Kijk in de store locator elders op deze site voor adressen en telefoonnummers.


VANORANGE primeur voor New Harbour in Bussum

Op 20 april jl. heeft Wim van Steijn van New Harbour de eerste collectie van VANORANGE | colours
the world orange in ontvangst genomen van Stephan Hielema (Van Orange Company). Wim van
Steijn is heel enthousiast over het nieuwe Nederlandse mannenmodemerk . Het is echt een verrijking
van ons huidige assortiment, aldus Wim van Steijn. Op 21 april jl. was tijdens evenement in de
Nassaulaan in Bussum de collectie gepresenteerd.


VANORANGE is voor toppers!

Ronald Koeman (links) neemt het eerste exemplaar van de Vliegende Hollander in ontvangst
van Stephan Hielema, oprichter en mede-eigenaar van VANORANGE. Koeman voetbalcoach en
commentator is een grote kledingliefhebber. VANORANGE staat voor goede kwaliteit, mooie prints,
leuke details en heldere kleuren. VANORANGE is verrukt met een ambassadeur als Koeman aldus
Stephan Hielema.